Kitchen in Laval

A modern kitchen that appeals to the whole family

The main objective was to maximize storage space. Everyday small appliances semm too large and there was not enough space to place food items. So in order for the kitchen to appear larger we chose white cabinets. We extended them to the ceiling to make more space for storage and eliminate dead space. At the bottom poirier choco cabites create a bold, streamlined look.

The design included demolition to allow a more fluid traffic, adding LED lighting in the ceiling, painting and changing some appliances.

This contemporay kitchen features custom elements like pentagon cabinet doors. This was part of the original design and the client requested that they stay in the new one. The look was upgraded by selecting doors with display cabinets.

At the end of the project a hardwood wine cellar was added under the countertop and added style to the space.

Project Statistics

Completed

Project phase

Design

Mandate

2021

Year of project

Project Gallery